julisim Admin
| Konu: Yeni Üyelerimizin Dikkatine.. Perş. Şub. 05, 2009 2:43 pm | |
| 1.Forum katilimcisini yada ücüncü bir sahsi kücültücü veya hakaret edici yazi yazilamaz. 2. Yöneticiler her yazilan mesaji yönetemeyebilirler. Yöneticilerden önce uygunsuz bir mesajla karsilastiginizda lütfen o bölümden sorumlu yöneticilere bildiriniz. 3. Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bagirmak anlamina gelecegi icin kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayiniz. 4. Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Acacaginiz topicleri de konu basligina uygun bir yerde aciniz. Gereksiz yada uygunsuz bir yerde acilan topicler Yönetim tarafindan silinir yada uygun bir bölüme tasinir. 5. Konu başlıklarını konunun içeriğini ifade eden şekilde seçilmesi gerekmektedir.Boş anlamsız ve kısa Mesajlar yazılamaz (yardım, lütfen, kişiye özel gibi başlıklar uyarı yapılmaksızın silinebilir) 6. Forumda e-posta, telefon numarası vermek yasaktir. 7. Mesaj'da sadece smile kullanmak ve arka arkaya(flood) mesaj göndermek yasaktir.Yapildigi takirde silinecektir. 8. Uygunsuz,foruma aykiri,cinsel icerikli nickler yasaktir. 9. Üyelerin birden fazla nick (rumuz) kullanmak kesinlikle yasaktır. Kişinin tüm mesajları silinir ve forum'a girişini yasaklar. 10. Gayet düzgün giden bir başlığa gelen konuyu saptıracak içerikli cevap silinir.
Forum kuralları her zaman değiştirilebilir ve değiştikten sonra hemen geçerlidir.Kullanıcıların ben görmedim okumadım deme hakları yoktur !
Sitemizin yücelmesi ve daha iyi yerlere gelmesi üyelerin elindedir ve unutmamak gerekir ki, bu ortamın seviyesini belirleyecek kişiler de yine üyelerimizdir.
Sitemizde üye Olanlar Bu şartları Kabul Etmiş Sayılırlar Saygılarımla...
En son julisim tarafından Çarş. Şub. 18, 2009 11:33 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
$aHaNem
| Konu: DİKKAT Cuma Şub. 13, 2009 7:30 pm | |
| LÜTFEN BU UYARIYI DİKKATE ALINN VE ÖNEMSİZ SAYMAYIN RİCA OLUNUR. | |
|
tali96
Mesaj Sayısı : 3 Yaş : 28 Nerden : İSTANBUL Kayıt tarihi : 24/02/09
| Konu: Geri: Yeni Üyelerimizin Dikkatine.. Salı Şub. 24, 2009 7:24 pm | |
| emredersiniz | |
|